[Heartbeat Development]

Digitale data

[btn]


De hoeveelheid informatie die digitaal beschikbaar is neemt steeds sneller toe. Digitale gegevens worden in diverse formaten aangeboden en opgeslagen op allerlei plaatsen in de computersystemen en op internet. Het beheer van digitale gegevens wordt daarmee tegelijkertijd ingewikkelder en belangrijker. Onze bedrijfsvoering wordt immers steeds meer afhankelijk van de beschikbaarheid van deze data en fouten in de gegevens of het ontbreken van data kunnen leiden tot ernstige hinder.

Tools
Heartbeat heeft diverse tools ontwikkeld om data te beheren, transformeren en op te slaan op een veilige manier. Hiermee kan bedrijfskritische informatie eenvoudig en betrouwbaar beschikbaar worden gemaakt binnen de organisatie. Meer informatie hierover geven we graag in een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden en toepassingen in de specifieke omstandigheden van uw organisatie kunnen meenemen.

Dataformaten
Heartbeat heeft ervaring met het gebruik van een groot aantal data formaten zoals EDI (Electronic Data Interchange), NMEA-183 (National Marine Electronics Association) en UBL (Universal Business Language). Zowel het lezen van gegevens uit deze formaten als het schrijven ernaartoe kunnen we relatief eenvoudig verzorgen.

[btn]

Hoofdpagina