[Heartbeat Development]

Kwaliteit / Testen

De kwaliteit en betrouwbaarheid van software is één van de belangrijkste succesfactoren. Fouten in de software, het crashen van de applicatie of onduidelijkheid over het gebruik hebben een sterk negatieve invloed op de beleving van de gebruiker. Heartbeat werkt al jaren aan bedrijfskritische software en heeft een uitgebreide controle op de kwaliteit van de software die wordt geleverd. De aanwezige kennis en ervaring stellen we ook beschikbaar voor software van anderen.

[btn]

Kwaliteitsbewaking (QA)
Kwaliteisbewaking of Quality Assurance is het systematisch controleren van de kwaliteit van een product. Hoewel dit niet zegt hoe hoog de kwaliteit is, garandeert het wel een stabiele kwalititeit of ondergrens. We hebben deze methodologie vanuit de voedingsmiddelenindustrie overgenomen in de software ontwikkeling en daarmee een controlemiddel verkregen op de werking van alle software en applicaties die we leveren. Dit heeft geleid tot een prima trackrecord en vele tevreden klanten.

Beta testen
Onze methodiek en ervaring is ook prima bruikbaar voor software die door anderen is geschreven. Zowel voor de klant (gebruiker) als voor de producent kunnen we software testen voordat deze in gebruik wordt genomen en daarmee mogelijke kwaliteitsproblemen vooraf ondervangen. Naast technische kwaliteit wordt ook gekeken naar vormgeving, gebruikersgemak en snelheid.

[btn]

Hoofdpagina