[Heartbeat Development]

Verkoop en distributie van software via internet

[btn]

Verkoop & Distributie

Sinds 2005 zijn wij distibuteur van de software van IDM Computer Solutions, Inc. in Nederland en Belgiƫ. Dit bedrijf uit de Verenigde Staten is de producent van de bekende tekstverwerker UltraEdit en de eraan gerelateerde pakketten UEStudio, UltraCompare en UltraSentry.

Nadat we in 2005 min of meer toevallig in contact kwamen met IDM en we onze visie hadden uitgelegd over het verkopen van software in het Nederlandse taalgebied, heeft IDM ons gevraagd om op basis van deze visie de distributie op te zetten. Heartbeat heeft de websites UltraEdit.nl en ultraedit.be geregistreerd en ingericht met een volledige Nederlandse versie van de UltraEdit site. Vervolgens is een internet verkoopkanaal opgezet waarbij klanten via overboeking of op rekening (zakelijk) kunnen betalen en van ons een factuur krijgen: Eenvoudig, duidelijk en betrouwbaar. Bovendien verzorgt Heartbeat de eerstelijns support, waardoor klanten tijdens kantooruren kunnen worden geholpen in het Nederlands.

Tot ons grote genoegen is gebleken dat de visie die we in 2005 hebben neergelegd uitstekend werkt en we kunnen bogen op een uiterst tevreden klantenkring die nog dagelijks groeit. Daarbij zijn we constant op zoek om onze service verder te verbeteren voor onze bestaande en nieuwe klanten. Heeft u suggesties, dan horen wij het graag.

We verwachten in de nabije toekomst ook een aantal andere software pakketten te kunnen gaan leveren volgens hetzelfde concept.

[btn]

Hoofdpagina