[Heartbeat Development]

Onze websites

[btn]

Heartbeat onderhoudt diverse websites in eigen beheer. We beschikken hiervoor over een eigen virtuele server in een beveiligde omgeving die ons een zo hoog mogelijke uptime garandeert. Hieronder staan de links naar deze sites.

[btn]

UltraEdit.nl


De site UltraEdit.nl bevat alle informatie over de producten van IDM Computers Solutions in het Nederlands. Dit zijn de software pakketten UltraEdit, UltraCompare, UltraSentry en UEStudio voor Windows, Mac en Linux. Tevens is het mogelijk om via deze site de producten te bestellen bij ons.
Een vrijwel identieke site is beschikbaar voor belgische bezoekers: UltraEdit.be. De site is overigens enkel Nederlandstalig. Tot slot hebben we ook de URL voor UltraEdit.eu aangemaakt. Hierop zal binnenkort de site in het engels beschikbaar komen.

[btn]

heartbeat-developement.nl


Natuurlijk onderhouden we ook onze eigen site. Regelmatig vinden updates van de informatie plaats, maar ook op technisch vlak worden verbeteringen doorgevoerd. Zo houden we de site snel, actueel en informatief.

[btn]

zeiljachtaegir.nl


Zeilen is onze grote hobby. Het logboek over onze reizen houden we bij op de site zeiljachtAegir.nl. We kunnen hier de combinatie van geografische informatie (de track van het schip) combineren met foto's en teksten in een informele omgeving. De site is geliefd bij familie en vrienden die ons tijdens de reizen kunnen volgen op internet.
We willen binnenkort een aantal technische snufjes toevoegen zoals het live volgen van het schip en het op afstand uitlezen van sensoren.

[btn]

Hoofdpagina